Susține

Proiectele şi iniţiativele Asociaţiei Cultură în Mişcare sunt derulate în totalitate prin finanţări private (contribuţii de la membrii săi, donaţii de la simpatizanţi, sponsorizări, contracte de parteneriat de imagine).
Dacă doreşti să ne susţii financiar, îţi punem la dispoziţie următoarele modalităţi:

1. PERSOANE FIZICE: Foloseşte formularul 230 pentru direcţionarea către Cultură în Mişcare a procentului de pana la 3,5% din impozitul anual pe venituri. Este cea mai facilă modalitate în care poţi să ne susţii şi nu te costă absolut nimic, doar câteva minute din timpul tău. Aceşti bani îi plăteşti oricum statului dar, potrivit Codului Fiscal, poţi alege tu ce să se întâmple cu ei (de exemplu, să-i direcţionezi către o entitate non-profit). Procedura este foarte simplă: trebuie să descarci formularul pe care ţi-l punem la dispoziţie (în funcţie de tipul de venituri realizate), să-l completezi cu datele tale şi să-l depui la Administraţia Financiară la care eşti arondat (personal, prin poştă sau ne poţi solicita pe noi să-l preluăm şi să-l depunem). Nu uita să bifezi dacă doreşti să ne susții cu procentul aferent pe 1 an sau pe 2 ani. Dată limită de depunere a formularelor este, de obicei, 25 mai. Dacă nu ştii cum trebuie completate formularele sau cum se depun foloseşte secţiunea CONTACT pentru a solicita ajutorul unui reprezentant Cultură în Mişcare.

Completează formularul 230


2. PERSOANE JURIDICE: Companiile pot completa un contract de sponsorizare aferent profitului anului în curs. 20% este o facilitate fiscală care permite persoanelor juridice să susțină o cauză cu care se identifică prin redirecționarea unui procent din impozitul pe venit (trimestrial) sau profit (anual). Legea Sponsorizării permite companiilor să își deducă sponsorizările, totalizând până la 20% din impozit, atât pentru anul în curs, cât și pentru anul precedent.
Pasul 1: Calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, în limita a 0.75% din cifra de afaceri.
Pasul 2: Completează contractul de sponsorizare cu datele companiei tale și cu suma pe care dorești să ne-o aloci.
Pasul 3: Trimite contractul de sponsorizare completat pe adresa contact@culturainmiscare.ro

Completeaza contractul.

Pentru a beneficia de facilitatea fiscală de reducere a impozitului pe profit/venit, plata trebuie efectuată până pe 31 decembrie 2023.

3. Donează o sumă de bani către Asociaţia Cultură în Mişcare. Poţi face acest lucru prin virament bancar sau poţi solicita o întâlnire cu reprezentanţii noştri pentru a efectua această donaţie în numerar (ţi se va remite o dovadă de plată pentru donaţie). Pentru donaţiile făcute prin virament bancar îţi punem la dispoziţie următoarele coordonate: Asociaţia Cultură în Mişcare, Parhida, nr. 69, Jud. Bihor. CIF 28097125. IBAN RO26BACX0000002496817000, UniCredit.