Invitatie la Casa CiM

Casa CiM este un proiect Cultura in Miscare demarat in anul 2016. Este cel mai complex si cel mai dificil proiect pe care l-am inceput pana acum. Am mai scris despre acest subiect aici.

Desi nu suntem inca gata de oaspeti asa cum ne-am fi dorit, ne-am gandit sa facem „un fel de” inaugurare. Sa profitam de timpul frumos ca sa deschidem usa pentru prietenii Cultura in Miscare, pentru parteneri dar si pentru cei care vor sa ne cunoasca si sa ne asculte planurile si ideile.

Asa ca va invitam sa va urcati in masina si sa ne vizitati. Pregatim o gustare, o bautura rece, o atmosfera degajata si cateva surprize.

Daca v-ati decis sa ne vizitati, va rugam sa ne anuntati cu un mail la contact (@) culturainmiscare.ro ca sa ne putem pregati in consecinta pentru numarul corespunzator de invitati.

Cand: sambata, 11 august 2018, ora 18.00

Unde: Casa CiM este situata in satul Parhida, Nr. 69, Comuna Tamaseu (Bihor) la o distanta de 20-25 km fata de Oradea (depinzand de punctul de plecare din Oradea) in directia Satu Mare (un drum de aproximativ 30 de minute cu masina). Link Google Maps aici.

Invitat:

 

 

Parteneri Casa CiM